Blog Başlık

  • Şubat 17, 2022

    Gardıropların vazgeçilmez parçası blazerler, peki nereden çıkmış bu blazerler? 19.yy’da İngiliz Kraliyet Donanması blazer ceketleri kendilerine üniforma olarak tercih etmişler. Bir erkek giyim kıyafeti olarak ortaya çıkan bu parça zamanla dünya çapında en trend parçalar arasında yerini alır hale gelmiştir. Blazer ceket kombininin ve kullanım alternatiflerinin sonu yok bizim için.

    moda, ceket, blazer
  • Şubat 15, 2022

    Moda ve giyimde her zaman belli başlı kumaşlar ve desenler vazgeçilmez olmuştur. Bu kumaş ve desenler kimi zaman kombinlemesi zor olabilir. Örneğin leopar deseni vazgeçilmezdir fakat önemli olan nasıl denge kuracağını bilmektir. Uygun denge sağlandığında leopar ile kombinini daha çarpıcı yapabilirken uygun olmayan bir kombin yaptığınızda rüküş bile gözükebilirsiniz. Sizler için giyim dünyasının en gözde desen ve kumaşları hakkında bir yazı hazırladık!
     

    kumaş, desen, moda
  • Şubat 15, 2022

    Kıyafet ve kombin seçimleri yapmak bir çoğumuz için kimi zaman oldukça zorlu geçiyor. Minyon kadınlar ise, üzerine neyin yakışıp yakışmadığını keşfetmekte zorlanan bir gruplar. Gelin, kıyafet seçimlerinizde nelere öncelik verebileceğinizi birlikte konuşalım

    minyon kadın, kadın giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR