Poz Önerileri

Poz Önerileri

POZ ÖNERİLERİ 

Güzel poz vermek hemen hemen herkesin istediği bir şeydir. Fotoğraflarda doğal ve güzel gözükmenin ise bazı sırları vardır. Kameralar karşısında poz vermek kolay olmasa da sizinle paylaşacağımız poz önerileri ile rahat çekimler yapabilirsiniz. Kaliteli ve doğal pozlar yöntemlerini deneyip kendinizi kasmadan güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Çekim pratiği yapmak sizi kameranın kaşısında rahat olmanızı ve daha doğal pozlar vermenizi sağlar.

Beğenmediğiniz çekimler olduğunda kameralara küsmemeli aksine bunun üzerine gidip istediğiniz çekim gerçekleşene kadar fotoğraflar çekebilirsiniz. Güzel fotoğraflar çekmenin püf noktalarından biri de kameralardan korkmamaktır.

Doğal poz verme yöntemleri ile aslında doğal pozlar vermenin çokta zor olmadığını göreceksinizdir.

BAKIŞLARINIZI ODAKLAYIN

Doğal poz verme önerileri 1.sırada bakışları kullanmak vardır. Güzel pozlar elde etmek istiyorsanız gözlerinizi kameranın biraz üzerine odaklayacaksınız Başınızı hafif öne çıkarıp çenenizi biraz aşağı indirirseniz istediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz. Bu teknik bakışları daha ön planla çıkarmakta.

 

GÜLÜMSEYİN 

Doğal samimi ve içten pozların başında gülümsemek gelir. Gülümseme ile istediğiniz pozları elde etmiş olursunuz. Gülerken kendinizi kasıyorsanız dilinizi dişlerinizin hemen arkasına yerleştirerek gülümseyin bu tüyo ifadenizi rahatlatıp daha kolay gülümsemenizi sağlayacaktır. 

KENDİNİZİ KASMAYIN

Fotojenik pozlar vermek istiyorsanız asla kendinizi kasmamalısınız. Doğal bir görünüm için omuzlarınızı geride tutup o şekilde poz verebilirsiniz. Kendinizi kasmadan vereceğiniz pozlar daha doğal ve samimi görüntüler elde etmenize yardımcı olacaktır. Doğal poz vermenin yöntemlerini kullanırken sık sık aynı pozları tekrarlayın. 

 

BOYDAN ÇEKİLEN POZLARA DİKKAT EDİN  

Rahat ve doğal pozun en önemli püf noktalarından biri düz sırt ile kameraya gülümsemektir. Vücudunuzu kameraya biraz yan döndürerek bir ayağınız diğer ayağınızın önünde olacak şekilde uzatın bu poz sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir. Omuzunuzu geriye doğru atıp yüzünüzün daha önde olmasını sağlayın eğer yüzünüz önde olursa bedeniniz daha büyük görünür.

Kaliteli pozlar vermek istiyorsanız poz verirken göbeğinizi içinize çekip omuzlarınızı geriye atmalısınız. 

Bu yöntem ile çekindiğiniz fotoğraf daha doğal ve güzel çıkmanızı sağlayacaktır.

Etiketler: Poz Önerileri
Mart 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR