Sevgililer Günü Kombin Önerileri

Sevgililer Günü Kombin Önerileri

Sevgililer gününde ister sade şık bir kombin tasarlayın ister içinizdeki tutkuyu yansıtın. Böyle özel bir günde göz alıcı görünebilmek için tercih edebileceğimiz kombinleri sizin için sevgililer günü kombin önerileri başlığı altında hazırladık.

Hiçbirimizin yalnız girmek istemediği 14 şubat yaklaşırken nelere dikkat etmeliyiz nasıl tercihlerde bulunmalıyız bunlardan bahsedeceğiz. Böyle bir günde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri kırmızı ve siyah renginin ön planda olduğu hem tarzınıza uygun hem de nasıl bir mekanda olacağınız yapacağınız kombinde oldukça önemlidir.

SADE AMA Bİ O KADAR DA ŞIK

Sade ve şık olmak istiyorsanız klasik bir tarzınız varsa, siyah kolları tül mini bir elbiseyi zarif takılarla kombinleyebilirsiniz. Einize alacağınız clutch çanta, uzun kaşe bir mont ve zarif stiletto ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.  Hem sade hem de göz alıcı görünmek zannettiğimizden çok daha kolay hale gelecektir. Zarif bir makyaj ve dağınık bir topuz ile gideceğiniz mekanda önce sevgilinizi/eşinizi daha sonra herkesi büyüleyeceksiniz.

GECENİN PARLAYAN YILDIZI

Vücudu saran elbiseler, paletler simler pullar sizin tarzınızı yansıtıyorsa sevgililer gününde tarzınıza uygun önerilerde bulunacağız. Dekolteler sizin vazgeçilmez noktanız ise derin yırtmaçlı uzun bir elbise tercih edebilirsiniz. Siyah giyinmekten vazgeçmeyenler için önerimiz payetli askılı bluz üzerine alacağınız deri mont ve altına giyeceğiniz siyah etekle kombin yapabilirsiniz. Simsiyah giyindiğiniz bir kombinin üzerine süreceğiniz kırmızı bir ruj ile ben burdayım diyen stilinizle geceye imzanızı atacaksınız.

PEMBE GÖNLÜM SENDE

Sevgililer günü rengine bir renk daha eklenecek olsa eminim hepimiz pembe deriz. Pembe çiçekler gibi görünmek istediğimiz o gün 14 şubattan başka gün olamaz. Kırmızı ile beraber görmeyi sevdiğimiz pembe rengini tek başına da ton sürton olarak kullanabiliriz. Pembe vücudunuzu saran ya da uçuş uçuş bir elbiseyi açık dalgalı saçlarınızla romantik bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Çanta ayakkabı veya cekette kullanacağınız kırmızı rengini giydiğimiz pembe bir elbiseyle buluşturarak eşsiz bir görünüme sahip olacaksınız. 

Beklenenin aksine pembe pantolon- ceket takım tercih ederseniz içine şifon gömlekle ve altın sarısı takılarla ne giyeceğim konusuna mükemmel bir kombin ile cevap verebilirsiniz. 

ROMANTİK ÇİÇEKLER

Romantik bir ruha sahip iseniz 14 şubat sevgililer günü için bir önerimiz daha var. Güller romantizmin sembolü olduğundan bu deseni kadife kumaş ile birleştirerek tam da bu gün için yaratılmış bir parçaya dönüştürebiliriz. Elde ettiğimiz kadife kumaş ile ister bluz ister etek modelinde birden çok parça ile kombinleyebilirsiniz. Elbise giymekten yanaysanız prenses yaka omuz dekolteli veya prenses kol kırmızı kadife bir elbiseyi balerin topuz ile tamamladığınızda romantik bir 14 şubat günü yemeğine hazırsınız. 

Etiketler: Sevgililer Günü
Mart 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR